Ceai de Dud

In stoc

sa ceai

5,50 lei

Descriere produs


Ceai de dud

Doze x 1,0 g

Supliment alimentar

 

Ingrediente: produsul contine pulbere din frunze tinere de dud alb (Morus alba).

Continutul bogat in fitosterol-glicozide, taninuri, acid aspartic, acid folic, acizi organici, saruri organice de calciu si saruri minerale confera ceaiului din frunze de dud proprietati usor hipoglicemiante, astringent-antiseptice, usor diuretice si remineralizante.

Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in:

- mentinerea glicemiei in limite normale prin imbunatatirea metabolismului glucidic, a sintezei de glicogen hepatic si stimularea secretiei de insulina a pancreasului;

- benefic in tulburari ale metabolismului glucidic prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei la nivelul intestinului subtire, dupa mese.

- sustine imbunatatirea digestiei, stimularea secretiei gastrice si a apetitului, influenteaza pozitiv tranzitul intestinal;

- poate fi folosit pentru favorizarea transpiratiei.

Fitonutrientii prezenti in frunzele de dud alb micsoreaza nivelul glicemiei serice prin inhibarea activitatii enzimei alfa-glucozidaza si a absorbtiei de glucoza la nivel intestinal (Patent inventie/China: autori Xie Chen, Zou Yingshu, Beijing, martie 2011).

 

Instrucțiuni de utilizare:

 ceaiul de dud se prepara din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi, pana la 1 - 2 litri sau ori de cate ori este nevoie.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

 

Prezentare: cutie plianta continand 25 plicuri a cate 1,0 g.

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !

Termen de valabilitate: 2 ani.

 

Fisa tehnica

gramaj 0.075

Review-uri

 

Recent vizualizate