Despre noi


Lansat în 1990, brandul românesc HOFIGAL a fost mai întâi un vis, care treptat s-a materializat, devenind ce este de mai bine de 30 de ani și anume simbolul naturii vindecătoare și protective.

Hofigal a promovat mereu Natura ca o cale unică de creștere a calității vieții, fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri producătoare de suplimente alimentare naturale și cosmetice. An de an, compania a cunoscut o evoluție continuă, atât în ceea ce privește tehnologizarea fluxurilor de producție și a laboratoarelor de analize fizico-chimice și microbiologice cu echipamente moderne și personal calificat, cât și în ceea ce privește creșterea productivității și diversificarea gamei de produse.

Site-ul www.hofigal.eu este proprietatea SC Hofigal Export Import SA cu sediul în Intrarea Serelor nr. 2, sector 4, Bucuresti si este înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/10817/1991, C.I.F. RO384530, cont RO72RNCB0082044170220001 deschis la BCR – Unirea.

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.

Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Produsele comercializate pe Hofigalonline sunt exclusiv naturale și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.

Site-ul www.hofigal.eu este o solutie completa de e-Commerce prin care se comercializeaza suplimente naturale si care a luat ființă din dorința de a vă oferi o soluție comodă și rapidă de a intra în posesia produselor marca Hofigal.

Politica HOFIGAL

Acest site utilizează COOKIES pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.

Logare

Meniu

Coșul dvs

Nu există produse în coșul dvs