Pentru a cumpara online produse din e-Commerce www.hofigal.eu, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:


Inregistrare cont sau autentificare.
In aceasta etapa va trebui fie sa va autentificati, in cazul in care aveti deja un cont, fie sinregistrati un cont nou prin completarea formularului de pe aceasta pagina.

Accesarea co
sului de cumparaturi.
In aceasta etapa, in cazul in care produsele aflate in cossi pretul total al acestora sunt corecte, apasati pe butonul “Urmatorul pas”.

Finalizarea comenzii
si trimiterea acesteia.
In aceasta etapa este necesar sa verificati daca datele dumneavoastra de facturare si livrare (nume, adresa, telefon) sunt corecte. In cazul in care aveti modificari de facut, apasati pe butonul “Modifica“. Alegeti modalitatea de livrare si plata, iar daca ati verificat si completat toate informatiile, apasati butonul “Finalizare comandasi trimiteti comanda.
Dup
a trimiterea fiecarei comenzi veti primi automat un mesaj de confirmare pe adresa de email utilizata la inscriere. Acest mesaj de confirmare va contine numarul comenzii dumneavoastra, numar la care veti face referire in cazul in care aveti nelamuriri sau reclamatii legate de produsele comandate. De asemenea, acest mesaj va contine detaliile dvs din cont, denumirea produselor comandate, pretul total al comenzii (inclusiv taxa de expediere) si adresa de livrare definita de dumneavoastrain cont. Va rugam sa verificati si casuta SPAM din inboxul dumneavoastra.

Veti fi contactati telefonic pe unul din numerele de telefon lasate de catre dumneavoastra, pentru confirmarea livrarii de catre agentii de curierat, din acest motiv va rugam sa lasati numai numere de telefon la care puteti fi contactat personal (NUMAR DE TELEFON NATIONAL SAU DIN RETELELE MOBILE DIN ROMANIA)

Plata comenzii.
Modalit
atile de plata a produselor comandate in magazinul www.hofigal.eu sunt urmatoarele:
a)    Transfer Bancar, caz
in care expedierea comenzii se va face dupa confirmarea platii in contul Hofigal Export Import. Pe ordinul de plata se vor completa urmatoarele date:
•    seria
si numarul facturii-    beneficiar: Hofigal Export Import
•    adresa beneficiar: Intrarea Serelor nr. 2, sector 4 Bucuresti
•    C.U.I.: RO384530
•    Nr. Reg. Comer
tului: J40/10817/1991
•    Cod IBAN: RO72RNCB0082044170220001
•    Banca: BCR -Unirea
b)   Ramburs, la livrarea coletului prin curier rapid, sau la ridicarea coletului de la oficiul po
stal.

c)   Plata electronica prin card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.hofigal.eu foloseste platforma EuPlatesc.ro.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati EuPlatesc.ro.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb din ziua respectiva al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro, www.hofigal.eu nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

EXEMPLIFICARE IN IMAGINEA DE MAI JOS

Cheltuielile de expediere in cazul comenzilor din afara teritoriului Romaniei vor fi suportate in totalitate de catre cumparator. 

La comenzile de pe teritoriul Romaniei,  incepand cu valoarea  de 150 de lei, transportul este gratuit; pana in aceasta suma, plata este de 15 lei, indiferent de modalitatea de transport selectata de dumneavoastra.

Plata kilometrilor externi pana la destinatar va fi suportata de catre acesta, plata pentru transport afisata in factura este fixata doar pentru orasele de resedinta care nu sunt taxate suplimentar.

Pentru comenzi din afara tarii, trebuie contactat Departamentul Export-Import care va va comunica conditiile de plata si transport.

Livrarea produselor comandate.


Prin curier rapid termenul de livrare este de maximum 2 zile lucr
atoare. Verificarea produselor primite prin firma de curierat rapid se va face in momentul primirii coletului, cumparatorul putand formula reclamatii in prezenta curierului, inainte de semnarea primirii coletului. In momentul de fata livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Curier si Sunday Curier. Firma noastrisi rezerva dreptul de a alege orice alta firma de curierat si de a modifica corespunzator tarifele de livrare, acest lucru urmand a fi mentionat in aceasta sectiune.
Comenzile primite dupa ora 14:00 intr-o zi lucratoare, se considera primite in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile primite in zilele de sambatsi duminica se considera primite luni.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile datorate firmelor de curierat, programul de lucru al si modalitatea de livrare a coletelor se face in functie de tipologia regulamentelor de organizare a acestor societati.

 

Acest site utilizează COOKIES pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.

Logare

Meniu

Coșul dvs

Nu există produse în coșul dvs