ACIZII GRAȘI OMEGA 3 ȘI 6

Acizii grași Omega 3 au atît de multe roluri biologice datorită faptului că ei reprezintă un element esențial pentru sănătatea fiecărei celule și a fiecărui sistem organic din corpul nostru. Împreună cu partenerii lor, acizii grași omega 6, mențin echilibrul corpului...

ECHINACEA, o plantă de poveste

 

S-a demonstrat că echinacea stimulează sistemul imunitar și reduce lungimea și severitatea răcelilor, gripei, durerilor de gât, tuse, febră și infecții.

Echinacea pare să potențeze substanțele chimice din organism care reduc inflamația, ceea ce ajută la reducerea simptomelor de răceală și gripă, deoarece nivelurile ridicate de inflamație pot intensifica atât simptomele gripei, cât și simțurile de răceală (precum și multe alte stări de sănătate problematice).

Continuare...

ECHINACEA, o plantă de poveste

 

 

negrilica-o.jpg

CHIMENUL NEGRU sau NEGRILICA (Nigella sativa)

 

De secole, în Asia, Orientul Mijlociu şi Africa, Chimenul Negru a fost folosit în scopuri medicinale, atât ca plantă întreagă cât și uleiul obținut din semințe, prin presare la rece. Negrilica este denumirea populară românească pentru Chimenul negru.

De peste 2000 de ani, în Orientul Mijlociu, seminţele de negrilică s-au utilizat în medicina tradiţională ca remediu natural în diferite boli, în special, în migrene sau stări alergice.

Continuare...

Drumul spre sănătate

 

Unul dintre brandurile cele mai cunoscute din România este și Hofigal. Puțini sunt cei care nu au auzit de el. Și la fel de puțini cei care nu au încercat măcar o dată un produs Hofigal. Din fericire sunt foarte mulți care au devenit fideli demersului lor de a preveni și de a crește de fapt calitatea vieții.

În 2020 le urăm La mulți ani întrucât împlinesc 30 de ani de când au oferit României un brand curat, un brand simplu și aproape de oameni. 30 de ani de când au adus românilor speranța că o viață curată, trăită în spiritul naturii și bazată foarte mult pe prevenție nu este nici lux și nici iluzie.

Poate fi o realitate pe care orice om informat și-o poate permite.

Continuare...

Cristina Manea, Director General HOFIGAL

 

 

spirulina-2.jpg

SPIRULINA, MINUNE A NATURII

 

Spirulina este o microalgă cu proprietăţi nutriţionale şi terapeutice incredibile. Face parte din familia cianobacteriilor (primele organisme apărute pe Terra în urmă cu mai bine de 3 miliarde de ani) sau a microalgelor verzi. Este capabilă de fotosinteză şi se poate înmulţi foarte repede. Numele ei derivă de la aspectul filamentelor spiralate din care este alcătuită, vizibile la microscop.

Este nutrientul cel mai complet din natură, un superconcentrat de vitamine(A, B, D, E, K), minerale (calciu, potasiu, natriu, fosfor, magneziu, fier), aminoacizi (esenţiali şi neesenţiali- forma L, compatibilă cu biochimia organismului uman), acizi grași esențiali. Această compoziţie bogată, face din spirulină un excelent supliment nutritiv care deserveşte perfect obiectivele medicinei antiaging: prevenirea, încetinirea şi regresia procesului de îmbătrânire.

Continuare...

Hofigal - Comunicat de presă

Bucuresti, 15 mai 2018

Ieri, 14 mai 2018, cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL, a trecut în neființă.

Ing. chim. Stefan Manea

Ing. chim. Ștefan Manea este unul dintre marile repere ale cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice. Excelent profesionist, vizionar dotat cu o putere de muncă și un talent creator ieșite din comun, Ștefan Manea a dat o nouă valoare florei românești printr-o valorificare superioară a calităților terapeutice ale acesteia, în condiții avansate de tehnologizare, cu respectarea celor mai exigente condiții de nivel european ale acestei industrii.

Rămâne în urma sa un brand de prestigiu românesc, HOFIGAL, cea mai puternică divizie de cercetare din industria farmaceutică și cosmetică din România și una dintre cele mai renumite mărci pentru produsele homeopate, fitoterapeutice și galenice din țara noastră.

Suplimentele alimentare, produsele cosmetice, ceaiurile și tincturile alcătuiesc un portofoliu impresionant de peste 450 de produse care s-au bucurat de o reală apreciere internațională.

Excelența acestor remedii a fost marcată prin cele peste 80 de medalii, din care 45 de aur de aur primite la târgurile și expozițiile mondiale prestigioase. I se spunea ”omul în viață cu cele mai multe brevete de invenții de pe planetă”, peste 121, toate fiind transformate în remedii naturale iubite și consumate de către români și nu numai.

Cercetătorul Ștefan Manea a fost profund preocupat de sănătatea românilor pe care i-a iubit și i-a onorat prin invențiile sale, una dintre constantele activității sale fiind aceea de a contribui la educarea pentru sănătate a românilor și de a promova prevenția ca stil de viață. Chiar în momentul în care scriem acest comunicat de presă, se află sub tipar cartea "Secrete pentru o viață fără cancer", un interviu-fluviu realizat dintr-o perspectivă nouă și dinamica, cu multe dezvăluiri, în care reputatul cercetător invită la respect și grijă față de propria sănătate și oferă ghidaje complete de a preveni această teribilă patologie care se află într-o creștere îngrijorătoare în România.

Prin întreaga sa viață, prin pasiunea pentru știință și prin dragostea față de semenii săi, Ștefan Manea ne servește drept exemplu. Mottoul său ”Natura are soluții la toate” este calea regală pe care medicina viitorului trebuie să o parcurgă pentru a fi cu adevărat în slujba sănătății oamenilor.

Toți cei care doresc să depună un ultim omagiu sunt așteptați încă de astăzi la Capela Mare din Cimitirul Bellu ortodox, începând cu orele 17.00. Slujba religioasă va avea loc joi, orele 14.00 la capela Cimitirului Bellu ortodox, iar înmormântarea la cimitirul din Popești-Leordeni. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

Targuri si expozitii

 

 

Body Mind&Spirit Expo-cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romȃnia.

Body Mind&Spirit Festival se afla la a-XXII-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.

Timp de trei zile, vineri, sambata si duminica, respectiv pe 29 septembrie si 01 octombrie, intre orele 10.00 si 20.00, bucurestenii au fost invitati sa descopere locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Firma noastra a fost reprezentata de  catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager s, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Body Mind&Spirit Expo

 

INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii va avea loc intre 11-14 octombrie 2017, in    Centrul Expozitional Romexpo.

La acest eveniment sunt  invitati  inventatori, persoane fizice, universitati, institute de cercetare, companii private, institutii si organizatii publice sau private.

Firma Hofigal va participa in cadrul acestui targ cu un stand in care se vor expune spre vanzare o mare parte din produsele companiei.

Compania  noastra  va fi reprezentata de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing & Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Marketing, Comercial, Logistică & Distribuție.

Inventika

 

Targul International GAUDEAMUS, organizat de Radio Romania se va desfasura in perioada 22-26 noiembrie, in prezenta unui public numeros de aproximativ 125.000 de persoane.GAUDEAMUS este un eveniment reper al peisajului cultural romanesc de peste doua decenii, ce are loc in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo; ajuns in 2017 la editia cu numarul 24, targul este initiat si organizat anual de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania.

Firma noastra va fi reprezentata de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing & Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Gaudeamus

 

In perioada 06 - 10 decembrie 2017 va avea loc la Romexpo - Targul Cadourilor de Craciun.

Targul si-a propus sa ofere vizitatorilor, timp de 5 zile, posibilitatea de a patrunde in spiritul sarbatorilor de iarna, dandu-le ocazia de a cumpara din timp cadouri pentru cei dragi sau atentii pentru partenerii de afaceri.

Compania Hofigal va fi reprezentata pe toata perioada targului de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing&Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Targ

  

Pagini realizate de catre Anita Barbulescu-Specialist Marketing

Acest site utilizează COOKIES pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.

Logare

Meniu

Coșul dvs

Nu există produse în coșul dvs