Ceai Ecologic - PASSIFLORA
Ceai Ecologic - PASSIFLORA

Ceai Ecologic - PASSIFLORA

9,45 lei
cu TVA

SKU: ceai eco4
Descriere

CEAI ECOLOGIC DE PASSIFLORA

Doze x 1,0 g

Supliment alimentar

 

 

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.

Acestea au fost inspectate şi certificate de AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH, cod RO-ECO 015.

În acest fel, HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. garantează că: înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.

 

Ingrediente: pulbere obţinută din părţile aeriene de Passiflora (Passiflora incarnata), certificată ecologic.

Conţinutul bogat în flavonozide, glicozide, fitosteroli, acizi polifenolcarboxilici conferă ceaiul ecologic de Passiflora o îmbunătăţire a activităţii sistemului nervos central şi de relaxare a musculaturii netede.

Se recomandă ca supliment alimentar în tulburări minore ale somnului care se manifestă prin dificultatea de inducere a somnului şi incapacitatea de a avea un somn liniştit, odihnitor;

- are influenţă pozitivă în stări de nelinişte, agitaţie, încordare, iritabilitate, emotivitate crescută, în tulburări cardiace pe fond nervos, în stări de tensiune psihică şi iritabilitate din perioada premenstruală şi în stări de iritabilitate, nelinişte şi tulburări ale somnului în menopauză;

- contribuie la îndepărtarea efectelor negative ale stresului de orice natură ce pot influenţa calitatea şi durata somnului;

- favorizează relaxarea fizică şi psihică.

 

Instrucţiuni de utilizare:2 plicuri ceai x 1,0 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consumă îndulcită, călduţă, de 2-3 ori pe zi, între mese sau de câte ori este necesar.

În sarcină şi în perioada de alăptare, la copii până la 5 ani este necesară recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare:cutie pliantă conţinând 25 plicuri a câte 1,0 g.

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Termen de valabilitate: 2 ani.

Detalii produs
ceai eco4
Tab Title
Tab Content
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Acest site utilizează COOKIES pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.

Logare

Meniu

Coșul dvs

Nu există produse în coșul dvs