Ceai Ecologic - FRUNZE DE ROZMARIN

In stoc

ceai eco 6

7,50 lei

Descriere produs


CEAI ECOLOGIC DE ROZMARIN
Doze x 1,0 g

Supliment alimentar

 

              

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.

Acestea au fost inspectate şi certificate de AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH, cod RO-ECO 015.

În acest fel, HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. garantează că: înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.

 

Ingrediente: pulbere obţinută din frunzele de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) certificat ecologic.

Ceaiul de rozmarin conţine uleiuri volatile (predomină camfen, borneol), acid rozmarinic, flavonozide, triterpene, saponine, taninuri, vitamina C. 

Conţinutul bogat în substanţe bioactive conferă ceaiului de rozmarin multiple proprietăţi: tonic-amare, colagog-coleretice, hepatoprotectoare; de îmbunătăţire a irigării şi oxigenării cerebrale, de stimulare a sistemului nervos central; vasoprotectoare a circulaţiei periferice (arteriolară şi capilară); diuretice, antioxidante.

Se recomandă ca supliment alimentar deoarece:

- susţine funcția hepatică și biliară; contribuie la digestia grăsimilor;

- contribuie la sănătatea tractului urinar;

- ca tonifiant şi reconfortant are efect benefic în efortul intelectual şi fizic prelungit, determinând o stare generală de bine.

 

Instrucțiuni de utilizare: se prepară din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute.

Infuzia se consumă ca atare sau îndulcită după gust, călduţă, de 2-3 ori pe zi sau ori de câte ori este necesar.

În sarcină şi perioada de alăptare, epilepsie, persoane cu tensiune arterială crescută este necesară recomandarea specialistului.  

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri a câte 1,0 g.

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

 

Termen de valabilitate: 2 ani.

Fisa tehnica

gramaj 0.075

Review-uri

 

Recent vizualizate