Ceai Ecologic - CIMBRU

In stoc

ceai eco3

7,50 lei

Descriere produs


CEAI ECOLOGIC DE CIMBRU

Supliment alimentar

Doze x 1,0 g

 

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.

Acestea au fost inspectate şi certificate de AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH, cod RO-ECO 015.

În acest fel, HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. garantează că: înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.

           

Ingrediente: pulbere obținută din părțile aeriene de Cimbru (Thymus vulgaris), certificat ecologic.

Se recomandă ca supliment alimentar pentru menţinerea sănătăţii căilor respiratorii superioare şi/sau inferioare şi a respiraţiei, a tractului gastrointestinal şi pentru stimularea poftei de mâncare.

- contribuie la îmbunătăţirea respiraţiei în perioadele reci ale anului, asigură calmarea tusei;

- contribuie la îmbunătățirea tulburărilor digestive funcționale (balonarea, senzaţia de disconfort abdominal cu tensiune abdominală, fermentația intestinală);

- protejează mucoasa intestinală (la nivelul intestinului subţire şi gros) în unele tulburări funcționale cauzate de acțiunea nocivă a unor contaminanţi;

- asigură starea generală de bine.

 

Instrucțiuni de utilizare: ceaiul ecologic de cimbru se prepară din 1-2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute.

Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă, de 2-3 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.

Observaţii: supradozarea poate provoca unele tulburări gastro-intestinale, care dispar imediat după întreruperea utilizării.

 

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viață sănătos.

 

Prezentare: cutie pliantă conținând 25 pliculețe ceai x 1g.

Condiții de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

 

Termen de valabilitate: 2 ani

Fisa tehnica

gramaj 0.075

Review-uri

 

Recent vizualizate