Hof Estronat 40 compr.
  • Promoție
Hof Estronat 40 compr.

Hof Estronat 40 compr.

15,97 lei
cu TVA

Stoc epuizat
SKU: Sa cpr34
Descriere

HOF ESTRONAT®

Comprimate

Supliment alimentar

 

Ingrediente/comprimat (1000 mg): 250 mg extract uscat de Cimbru (Thymus vulgaris), 250 mg extract uscat de Zmeur (Rubus idaeus), 199 mg extract de Cătină (Hippophaë rhamnoides), 150 mg extract uscat de Salvie (Salvia officinalis), 0,5 mg ulei volatil de Cimbru (Thymus vulgaris), 0,5 mg ulei volatil de Salvie (Salvia officinalis), hidroxipropilmetilceluloză, talc, stearat de magneziu, amidon. 

 

Produs bogat în substanțe biologic active necesar în completarea dietei pentru susținerea echilibrului endocrin la femei, având rol de stimulare blândă şi echilibrare a nivelului hormonal estrogenic în toate etapele fiziologice hormonale feminine;

- reglează și normalizează ciclul menstrual (ritm, durată, flux), contribuie laameliorarea durerilor și crampelor menstruale;

- înlătură efectele neplăcute ale premenopauzei și menopauzei (bufeuri, transpirații nocturne, insomnii, cefalee, amețeli, palpitații, modificarea stării de spirit, scăderea libidoului, uscăciunea mucoasei vaginale, prurit vulvo-vaginal);

- contribuie la creșterea tonusului musculaturii uterine;

- ajută la oprirea lactației în momentul înțărcării copilului;

- are influență favorabilă în tulburări fiziologice legate de senescență.

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

În sarcină şi perioada de alăptare, la copii înainte de instalarea pubertăţii (vârsta de 13-14 ani) este necesară recomandarea specialistului.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

 

Instrucţiuni de utilizare:

- câte 2 - 3 comprimate pe zi, cu 2 ore înainte de mesele principale sau cu 2 ore după administrarea de medicamente asociate; se recomandă cure prelungite de 1-3 luni, de 2-4 ori pe an.

Nu se administrează pe perioada ciclului menstrual şi în perioada de alăptare; administrarea produsului în asociere cu preparate hormonale de sinteză se face numai la recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare:cutie pliantă conţinând 4 blistere (10 comprimate / blister).

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici !

 

Produsul NU conţine lactoză!

Termen de valabilitate: 2 ani

Detalii produs
Sa cpr34
Tab Title
Tab Content
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You need to be logged in or create an account to give your appreciation of a review.

Acest site utilizează COOKIES pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.

Logare

Meniu

Coșul dvs

Nu există produse în coșul dvs