Ceai de Paducel (frunze,flori)

In stoc

C31

5,50 lei

Descriere produs


CEAI DE PADUCEL - FRUNZE SI FLORI

Doze x 1,0 g

Supliment alimentar

                     Păducelul, plantă medicinală miraculoasăcunoscută în Europa ca "planta vieţii" sau "planta tinereţii veşnice".

 

Ingrediente: pulbere obţinută din frunze şi flori de Păducel (Crataegus monogyna).

 

Ca supliment alimentar, Ceaiul de Păducel - frunze și flori este o sursă importantă desubstanţe bioactive cu valoare nutritivă deosebită pentru susținerea sănătății inimii și a sistemului vascular.

 

- contribuie la stimularea activității cardiace şi manifestă o influență pozitivă asupra vaselor sanguine şi a miocardului;

- Păducelul, prin conținutul bogat în bioflavonoide, antocianidine şi proantocianidine, polifenoli, amine biogene cardiotonice ajută la îmbunătățirea circulaţiei sanguine la nivelul arterelor coronare, acţionează favorabil asupra muşchiului cardiac;

- ajută la reglarea și normalizarea activității inimii;

- efect relaxant în stări de nelinişte, de emotivitate, frică, teamă și în tulburări ale inducerii unui somn odihnitor;

- asigură starea generală de bine.

 

Ceaiul de păducel este util persoanelor în vârstă de peste 50 ani pentru susţinerea funcţiei inimii, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine la nivelul miocardului, tonifierea pereţilor vaselor coronariene şi stoparea acţiunii nocive a radicalilor liberi asupra cordului şi a vaselor de sânge (O.Bojor, O.Popescu, 2001).

 

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Preparare infuzie:

Ceaiul de păducel - frunze şi flori se prepară din 1-2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apă fierbinte prin infuzare timp de 10-15 minute.

Infuzia se consumă caldă;câte 2 căni pe zi (una în timpul zilei, iar cea de a doua seara, cu jumătate de oră înainte de culcare); se bea încet, înghiţitură cu înghiţitură; se recomandă a se utiliza cel puţin 6 luni pe an.

În tulburări ale somnului, persoanele în vârstă şi cele cu emotivitate deosebită pot folosi ceaiul de păducel frunze şi flori cu regularitate.

 

Prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri a câte 1,0 g.

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici !

 

Termen de valabilitate: 2 ani.

Fisa tehnica

gramaj 0.1

Review-uri

 

Recent vizualizate